Ali Al-Edani

Mijn naam is Ali Al-Edani, ik ben 21 jaar oud en een zeer gemotiveerde student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Ik ben leergierig, gezellig en heb veel humor.  Begin september zal ik aan het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid beginnen.

 

Ik ben geboren in Dordrecht en direct verhuisd naar Almere, waar ik ben opgegroeid. Ik ken de stad als geen ander en wil graag iets voor mijn stadsgenoten kunnen betekenen op het (sociaal-)juridisch vlak.

Binnen de opleiding Rechtsgeleerdheid spreekt het Arbeidsrecht en het Europees Recht mij heel erg aan. Vooral bij arbeidsrechtelijke geschillen zou ik dan goed van pas kunnen komen. Verder ben ik ook heel goed in alle andere rechtsgebieden die ik tegen ben gekomen in mijn studie.

 

Ik heb ook een sterke affiniteit met het Midden-Oosten en volg ik naast Rechtsgeleerdheid, de opleiding Midden-Oostenstudies aan de Universiteit Leiden. Binnen de laatstgenoemde studie ben ik gespecialiseerd in Arabisch en het moderne Midden-Oosten. Arabisch is eigenlijk ook mijn tweede moedertaal en ik zou veel voor jullie kunnen betekenen bij eventuele cliënten die de Nederlandse taal niet (helemaal) machtig zijn.

 

Mijn hobby’s zijn playstationen, voetballen, schaken en vooral veel Netflix kijken. Verder houd ik ervan om veel uiteten te gaan met familie en vrienden.

 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en jullie team te komen versterken en de mensen te kunnen helpen die deze hulp nodig hebben. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zelf ook heel veel te leren van de praktijk, want dat is toch net iets anders dan de theorie.

 

Tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *