Kosten

Onze dienstverlening is gratis. Met onze begeleiding kunt u veel acties zelf ondernemen. Daar zijn wij zeker van. Mede daarom kunnen we kosteloos werken. Wetswinkel Almere is in principe bedoeld voor personen die het moeilijk vinden om bij een advocaat naar binnen te stappen of omdat het niet duidelijk is of er wel een probleem is. Stapt u dan gerust tijdens een van onze spreekuren binnen en wij bespreken met u de mogelijkheden.

De Wetswinkel adviseert consumenten. Wanneer u een eigen bedrijf heeft of lid bent van een bestuur, dan kunnen wij u mogelijk wel adviseren, maar dan vragen wij eventueel wel een eigen bijdrage. Bij het eerste gesprek zullen wij u hierop wijzen.

De Wetswinkel is afhankelijk van subsidie en donaties. Deze inkomsten zijn voor ons van groot belang. U hoeft niets te betalen voor onze adviezen. U mag natuurlijk wel doneren. Graag zelfs!

Zie ook Donaties.

Wat mag dat wel niet kosten?

Dat kost je niets! De Wetswinkel is een vrijwilligersorganisatie met juridisch goed opgeleide en ervaren vrijwilligers. De vrijwilligers hebben ruime ervaring  opgedaan in de juridische praktijk of zijn vergevorderd met hun rechtenstudie aan de universiteit. Zij stellen die kennis kosteloos voor je beschikbaar. Mocht je het werk of het advies waarderen en wil je ons werk financieel ondersteunen (als het niet te belastend is)? Dan is een vrijwillige bijdrage in de kosten of een donatie van harte welkom, maar voel je nooit verplicht.

Voor wie zijn we er?

De Wetswinkel adviseert consumenten. Heb je een eigen bedrijf of ben je lid van een bestuur, dan kunnen wij je misschien wel adviseren, maar dan vragen wij eventueel wel een eigen bijdrage. Bij het eerste gesprek zullen wij je hierop wijzen.

Subsidie en donaties

De Wetswinkel is afhankelijk van subsidie en donaties. Deze inkomsten zijn voor ons van groot belang. Je hoeft niets te betalen voor onze adviezen. Je mag natuurlijk wel doneren als je wilt en kunt. Graag zelfs!