Het bestuur heeft in april 2019 besloten het aantal bestuursleden met twee te willen uitbreiden om de werkzaamheden over meer personen te kunnen verdelen, te verjongen en beter klaar te zijn voor de toekomst. Zij stellen zich hier voor:

Sinds november 2015 ben ik als vrijwilliger werkzaam bij de Stichting Wetswinkel Almere. In de praktijk zag ik namelijk dat veel mensen wel juridische hulp konden gebruiken, maar niet zo snel naar een advocaat gingen. Hiervoor is de Wetswinkel Almere dan ook een mooie tussenstap waarbij ook ik deze mensen kon helpen met hun (juridische) problemen en zo mijn kennis kan inzetten voor een betere samenleving in Almere.
 
Na een aantal jaren met veel plezier als intaker te hebben gewerkt bij de Wetswinkel Almere, heb ik door een nieuwe functie helaas moeten aangeven dat ik minder intakes kan doen, maar dit betekende zeker niet dat ik niets meer voor de Wetswinkel wilde doen. Het kwam dan ook heel mooi uit dat het bestuur zich wilde uitbreiden met twee nieuwe bestuursleden.
 
Als algemeen bestuurslid zal het mijn verantwoordelijkheid worden om voornamelijk intern de Wetswinkel Almere zo professioneel te houden als het nu al is en daar waar nodig het nog professioneler te maken, waarbij ontwikkeling van de vrijwilligers en de klantvriendelijkheid richting onze klanten bij mij heel hoog in het vaandel staan. Zo zal ik proberen ervoor te zorgen dat de Wetswinkel Almere ook in de toekomst bekend zal blijven als een laagdrempelige, professionele stichting waar iedere Almeerder naar toe kan gaan voor zijn of haar (juridische) problemen en dat het ook een gezellige stichting is waar vrijwilligers met plezier hun kennis kunnen ontwikkelen en gebruiken.

Net na mijn afstuderen in 2013 ben ik betrokken geraakt bij de Stichting Wetswinkel Almere. Ik heb altijd veel in mijn eigen ontwikkeling geïnvesteerd. Ik vond het altijd al belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van hulp aan anderen in onze maatschappij. Ik begon bij de Stichting Wetswinkel Almere in de hoop mijn steentje bij te kunnen dragen door het geven van hulp aan anderen te combineren met mijn kennis en kunde van het recht. In de afgelopen jaren heb ik de Stichting Wetswinkel Almere leren kennen als een integere en ambitieuze stichting. Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen jaren een prachtige ontwikkeling van de Stichting heb mogen meemaken waarin de ontwikkeling en de professionalisering van de missie en de visie van de Stichting centraal stond. Nog mooier vond ik de aandacht die de Stichting daarbij had voor de ontwikkeling van de vrijwilligers! Ik heb mij altijd enorm gesteund gevoeld in mijn persoonlijke ontwikkeling, iets waar ik als persoon erg veel waarde aan hecht. Nadat ik had vernomen dat de Stichting haar bestuur wilde uitbreiden met een tweetal algemeen bestuursleden heb ik mij direct opgeworpen als een kandidaat. Ik kijk er naar uit om samen met de andere leden van het bestuur deze mooie Stichting nog verder te ontwikkelen en professionaliseren.