Contact

VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GA NAAR SPREEKUUR!

Het kan zijn dat je vragen hebt waarop je het antwoord niet hebt gevonden op onze website. In dat geval kun je jouw vraag insturen via het onderstaande formulier..

Je kunt via de e-mail geen juridische vragen stellen, omdat we je graag in een persoonlijk gesprek  van advies willen zijn. Dat komt ook omdat we vaak ook meer informatie nodig hebben of brieven en/of contracten moeten doorlezen. Dat leent zich niet voor een advies per e-mail. Ga voor advies en juridische vragen dan ook naar “SPREEKUUR” en meld je daar aan voor een (telefonische) afspraak. Klik hier voor informatie over de tijdstippen en locaties..

Wil je flyers van ons hebben om te verspreiden? Heb je vragen of je met een bepaald probleem bij ons terecht kunt? Of heb je misschien een vraag van administratieve aard? Dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier. We komen er dan zo spoedig mogelijk bij je op terug..

Heb je een klacht?

.
Hoewel wij natuurlijk altijd zo goed mogelijk advies proberen te geven, kan het zijn dat je niet tevreden bent met het advies dat we hebben gegeven. Of misschien vind je dat één van onze vrijwilligers je niet redelijk te woord heeft gestaan of voel je je door ons gediscrimineerd. Daar willen we ons niet voor verstoppen. We gaan er van uit dat dit niet gebeurd, maar als het toch is voorgekomen, dan willen we eerlijk en open met je omgaan. Als je dus vindt dat we dat niet hebben gedaan dan kun je een klacht indienen. Die klacht zullen we uiterst serieus nemen. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure..

Wil je ons een brief sturen?

.
Soms is het sturen van een e-mail niet altijd praktisch. Je kunt er dan voor kiezen een brief af te geven op een van onze spreekuren of op te sturen naar onderstaand adres:.

Stichting Wetswinkel Almere
Allendestraat 42
1314 SE Almere.