Nieuwe vrijwilliger: Esther

Ik ben Esther, een gezellige aanwinst die het team van vrijwilligers komt versterken!

In september begin ik met het laatste jaar van mijn bachelor aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben een ontzettend gemotiveerde studente en ik sta ontzettend te popelen om bij jullie aan de slag te kunnen, want wat wil ik graag in de praktijk aan de gang. Verder ben ik student-coach bij het Pre-University College VU, werk ik in de sales en zal ik vanaf augustus aan de slag gaan bij een advocatenkantoor in Amsterdam Zuid. Je kan mij dus beschrijven als een bezige bij, heerlijk vind ik dat.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden, maar ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Ik heb meer hobby’s maar omdat ik het altijd zo lekker druk ben, heb ik daar nog maar weinig tijd voor.

Al met al heb ik ontzettend veel zin om met jullie als vrijwilliger aan de slag te gaan! Hopelijk kan ik een hoop mensen helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *