Corina stelt zich voor

Corina Valkenburg

Even voorstellen: Corina Valkenburg, geboren in Beverwijk, sinds 2005 samen met mijn man Paul wonende in Almere, daarvoor o.a. gewoond in Amstelveen en Haarlem.

Na de middelbare school en met een secretaressediploma op zak ben ik op m’n 19e gaan werken bij achtereenvolgens een uitgeverij, accountantskantoor en verschillende advocatenkantoren. Op m’n 26e ben ik in de avonduren rechten gaan studeren aan de UvA (één van m’n studiegenoten was Harry de Geest,  de voorzitter van Wetswinkel). Op m’n 32e ben ik als advocaat aan de slag gegaan bij het toenmalige Schut & Grosheide, waar ik heb gewerkt in een algemene praktijk en veel verschillende soorten zaken heb kunnen doen, met een wisselende groep cliënten. Daarna overgestapt naar accountants- en adviesorganisatie KPMG, waar ik 22 jaar als bedrijfsjurist/senior legal counsel hebt gewerkt op een breed spectrum van ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Vorig jaar ben ik daar gestopt om me te oriënteren op een andere toekomst, met een betere balans tussen werk en vrije tijd (met o.a. tijd voor hobby’s zoals tennissen, lezen, film en reizen). Via Harry ben ik als vrijwilliger terechtgekomen bij de WWA. Ik vind het interessant werk, fijn om mensen te helpen en leuk om onderdeel te zijn van de enthousiaste groep vrijwilligers van de WWA. 0 List Tabl