Even voorstellen: Angela

Even voorstellen: Mijn naam is Angela, 27 jaar en op dit moment studeer ik HBO-Rechten in deeltijd aan de Hogeschool Utrecht. Daarbij werk ik als juridisch medewerker in het arbeidsrecht.

In mijn werk pas ik voornamelijk het arbeidsrecht toe. Dit vind ik een heel interessant en uitdagend rechtsgebied. Aangezien er nog meer rechtsgebieden zijn die mij aanspreken en ik het leuk en belangrijk vind om iets voor de maatschappij te betekenen ben ik vrijwilliger geworden bij de Wetswinkel. Daarbij is het voor mij interessant om de kennis die ik tijdens mijn studie op doe in de praktijk te brengen en dit te blijven toepassen.

In het verleden heb ik gewerkt als assistent bewindvoerder en in de schuldhulpverlening. Daardoor weet ik hoe belangrijk en noodzakelijk het is dat mensen terecht kunnen voor juridisch advies zonder daar direct voor  hoeven te betalen. Dit is namelijk niet altijd mogelijk. Hoe mooi is het dan als wij als vrijwilligers gezamenlijk iets kunnen betekenen voor deze mensen.

Met een aantal collega-vrijwilligers heb ik al kennis gemaakt en tot nu toe bevalt het mij prima bij de Wetswinkel Almere. Hopelijk leer ik de andere vrijwilligers ook snel kennen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *