Ik ben Yamina


Mijn naam is Yamina Fatni en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Almere en ik woon hier samen met mijn ouders. Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik begonnen aan de studie HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb zojuist mijn derde studiejaar afgerond en ik zal volgend jaar afstuderen. Naast mijn studie heb ik voornamelijk gewerkt als tutor en examentrainer. Ook heb ik in de horeca en in de detailhandel ervaring opgedaan. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool en ga ik graag uiteten met vrienden. Door mijn stage bij de gemeente Amsterdam realiseerde ik me dat ik me graag wil inzetten voor de burger. Daarom heb ik dan ook besloten om me als vrijwilliger in te zetten voor de inwoners van Almere. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij de Wetswinkel en een leerzame tijd tegemoet te gaan.