Even voorstellen: Esther Julsing

Hi, ik ben Esther. Ik woon sinds een jaar in Almere, in de molenbuurt bij mijn vriend. Daarvoor woonde ik in Amersfoort, waar ik ben opgegroeid. Ik heb gestudeerd in Leiden, waar ik mijn Bachelor en Master heb mogen ontvangen. Ik heb tijdens mijn masterstudie gewerkt als junior bedrijfsjurist en ervaring opgedaan in het contractenrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, omgevingsrecht en eigendomsrecht. Naast werken houd ik van lezen, films kijken, italiaans leren en het spelen van RPG’s (role playing games, zoals Dungeons & Dragons ed).  Ik vind het erg leuk om vrijwilligerswerk te mogen doen bij de wetswinkel, zodat ik mensen met juridische problemen kan helpen. Ik ben zeer benieuwd naar de casussen en de mensen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *